با توجه به مهارت و تجربه ای که داریم، شما را تا انتهای مسیر درمانتان همراهی کرده و روند درمان شما را تضمین می نماییم.
در تصور بسیاری از ما اختلال گوارشی یبوست منجر به بروز بواسیر میشود. اما شاید برایتان جالب باشد که بدانید بیماری نشیمنگاهی بواسیر میتواند منجر به بروز یبوست شود یا حتی در برخی از موارد میتواند در تشدید یبوست نیز نقش داشته باشد.
هموروئید یا بواسیر (Hemorrhoids) به رگهای خونی، متورم و بیرون زدهای در دهانه مقعد گفته میشود که میتوانند با درد و ناراحتی که ایجاد میکنند، فعالیتهای روزانه شما را با مشکل مواجه کنند.
هموروئید میتواند با علائم و نشانههای زیر همراه باشد:
انواع هموروئید یا بیرون زدگی بواسیر را میتوان در ۳ دسته زیر قرار داد:
برای آشنایی بیشتر با انواع درجات بیماری بواسیر کلیک کنید.
هموروئید (بواسیر) میتواند باعث ایجاد ناراحتی شود و به دلیل وجود تودههای برآمده اطراف مقعد، دفع مدفوع را برای شما سخت خواهد کرد. از سویی ترس از درد حین دفع باعث میشود تا افراد از اجابت مزاج اجتناب کنند و با تجمع و خشک شدن مدفوع، یبوست تشدید شود!
به نقل از medicalnewstoday.com و طی مصاحبهای که با دکتر آدگبولا انجام شده، گفته شده است: “هنگامی که بواسیر ملتهب شده و بیرون میزند، موجب بروز ناراحتی، درد و خارش در ناحیه آسیب دیده خواهد شد. همین امر سبب دفع سخت مدفوع و یا حتی ترس از اجابت مزاج شده و تشدید یبوست را به همراه خواهد داشت.”
فارغ از ترس و دشواری در دفع مدفوع و ایجاد احساس ناراحتی که یبوست به همراه دارد، بواسیر میتواند به عنوان یک مانع و انسدادگر عمل کند و یبوست را تشدید کند.
درمان فوری و سرپایی هموروئید را به کمک دستگاههای حرفهای لیزر CO2 در کلینیک لیزرشفا تجربه کنید.
یبوستی که در اثر تودههای هموروئیدی به وجود میآید، درمان متفاوتی از یبوستی دارد که دلیل بروز آن بواسیر نیست! دکتر آدگبولا راهکارهایی را برای درمان یبوست ناشی از هموروئید پیشنهاد میدهد که عبارتند از:
فیبر بیشتری بخورید:
غذاهایی را در رژیم غذایی خود بگنجانید که سرشار از فیبر باشند و در نرم کردن مدفوع و درمان یبوست نقش دارند مانند: میوه و سبزیجات و غلات کامل
در لگن آب گرم بنشینید:
برای نرم کردن مدفوعی که در انتهای راست روده باقی مانده، کاهش التهابات در انتهای مقعد و همچنین درمان بواسیر (هموروئید) توصیه میشود تا روزانه 10 الی 15 دقیقه در یک لگن حاوی آب گرم بنشینید.
به طور منظم ورزش کنید:
فعالیت فیزیکی داشته باشید و روزانه وقت خود را به مدت 30 دقیقه الی 1 ساعت به ورزش اختصاص دهید.
به مقدار فراوان آب بنوشید:
هیدارته بمانید و در طول روز آب زیادی بنوشید تا مدفوع شما نرم باقی بماند و به یبوست مبتلا نشوید.
از پمادهای موضعی استفاده کنید:
اگر یبوست شما منجر به ایجاد بیرون زدگی بواسیر در ناحیه مقعد شده است، توصیه میشود تا از پمادهای موضعی برای کاهش تورم بواسیر استفاده کنید.