با توجه به مهارت و تجربه ای که داریم، شما را تا انتهای مسیر درمانتان همراهی کرده و روند درمان شما را تضمین می نماییم.
سینوس پیلونیدال یا کیست مویی در ابتدا علائمی ندارد چرا که ممکن است کیست مویی فقط یک فرورفتگی کوچک باشد و شخص از وجود آن بی اطلاع است. بعضی ها در ابتدا و هنگام شستشو احساس توده ای بی درد در محل میکنند. اما زمانی علائم کیست مویی زمانی ظاهر میشود که کیست عفونی شده و تبدیل به آبسه (بافت متورم و ملتهب که در آن چرک جمع شده است) شود.
علائم کیست مویی را شاید بتوان به موارد زیر خلاصه نمود:
از هر ده نفر حدود چهار نفر دچار سینوس پیلونیدال تکراری میشوند و درد ناشی از آن كمتر از مورد حاد است. زیرا معمولا مقداری چرك از سينوس خارج و فشار كمتر مي گردد و هرچند عفونت كاملا رفع نمي شود ولي درد كاهش مي يابد و آنچنان شديد نخواهد بود. بنابراين علائم درد و تخليه چرك براي مدت طولاني ادامه خواهد داشت و هر از چند گاهي عود مي كند تا سينوس طي جراحي درمان گردد.
کیست مویی می تواند در نواحی مختلف بدن که در آنجا رویش مو باشد رخ دهد. کیست مویی یا سینوس پایلونیدال به طور شایع در قسمت تحتانی ستون فقرات در ناحیه دنبالیچه می باشد که بیماران با شکایت ترشح و درد در این ناحیه مراجعه می کنند. کیست مویی از سن 15 تا 24 سال شایع است و بعد از 40 سالگی غیر شایع می باشد. هر کسی میتواند مبتلا کیست مویی شود با این حال، مردان سه تا چهار برابر بیشتر از زنان به کیست مویی مبتلا میشوند. هنگام مشاهده علائم کیست مویی بهتر است هر چه سریع تر برای درمان اقدام کنید.
همچنین، کیست مویی در افراد چاق یا کسانی که دارای موهای زائد ضخیم هستند، شایعتر است. علاوه بر این، افرادی که برای مدت زمان طولانی مینشینند مانند راننده ها و کارمندان، بیشتر در معرض ابتلا به کیست مویی قرار میگیرند. پوشیدن لباسهای تنگ نیز میتواند باعث بدتر شدن وضعیت کیست مویی گردد.
– درمان کیست مویی در دوران بارداری
– مقایسه جراحی سنتی با لیزر کیست مویی
– مزایا و معایب جراحی کیست مویی به روش لیزر