با توجه به مهارت و تجربه ای که داریم، شما را تا انتهای مسیر درمانتان همراهی کرده و روند درمان شما را تضمین می نماییم.
در روش درمان با لیزر هیچ گونه درد و خونریزی احساس نمی شود زیرا با ترمیم عصب های آسیب دیده و سوزاندن مویرگ ها و عروق خونی ناحیه ی آسیب دیده ی فیستول، درد و خونریزی به حداقل میزان ممکن کاهش پیدا می کند. اما در جراحی سنتی فیستول بیمار پس از به هوش آمدن درد بسیار زیادی را در ناحیه ی عمل احساس می کند. همچنین خونریزی تا مدت ها پس از انجام عمل جراحی وجود دارد.
هزینه ی درمان با لیزر در مقایسه با هزینه های عمل جراحی بسیار پایین تر است .
در روش درمان با لیزر نیازی به بیهوشی عمومی نیست و فقط برای اینکه بیمار متوجه چیزی نشود تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد. همان طور که می دانید بیهوشی عمومی برای بدن عوارض بسیار زیادی به همراه دارد .
بیمار در روش درمانی لیزر در مدت کوتاه تر از ۱ ساعت تحت درمان قرار می گیرد و بلافاصله هم مرخص می شود و میتواند امور روزمره ی خود را آغاز نماید. اما پس از عمل جراحی سنتی فیستول بیمار برای مدت ۱ الی ۲ روز بستری می شود و تحت نظر است و نیاز به ۲ تا ۴ هفته استراحت در منزل دارند.
این پدیده ناخوشایند و شایع تا حدودی با انجام عمل مجدد قابل درمان است ولی در موارد زیادی هم تا پایان عمر همراه بیمار باقی می ماند. اما در روش درمان با لیزر به هیچ وجه این عارضه اتفاق نمی افتد. همچنین به پوست آسیب نمیزند و جای آن باقی نمی ماند.
در بسیاری از موارد پس از عمل جراحی محل جراحی دچار عفونت می شود در حالی که در روش درمان با لیزر امکان عفونت به هیچ وجه وجود ندارد .
در درمان با لیزر نیازی به پانسمان داخلی ندارد. در حالی که در جراحی سنتی اجباری و خارج کردن آن دردناک است.
نکته ای که لازم است در نظر بگیرید این است که همه بیمه های درمانی هزینه لیزر فیستول را پرداخت نمی کنند و این به علت عدم بستری شدن و سرپایی بودن این عمل می باشد. با این حال در صورت در نظر گرفتن هزینه عمل جراحی، سختی آن و زمانی که برای آن صرف می شود بازهم لیزر فیستول مقرون به صرفه تر از عمل جراحی می باشد.
از عوارض این بیماری میتوان به این موضوع اشاره کرد که اگر پزشک مورد نظر تجربه و تبحر کافی را نداشته باشد و حین عمل دچار اشتباه شوند ممکن است ناحیه عمل شده با لیزر دچار عفونت شود و این عفونت به سایر بخش های بدن نیز سرایت کند، همچنین می تواند به عضلات مقعد آسیب بزند و کنترل شکم و دفع مدفوع را از بیمار سلب کند. البته این مورد بسیار نادر است و بیشتر به نحوه عمل و محل فیستول وابسته است.
البته شایان ذکر است که تمام عمل هاى ناحيه مقعد چه با چاقو و چه با ليزر بعدش دچار درد و سوزش و خونريزى براى ٤ تا ٦ هفته هستند اما اين ميزان در مورد ليزر بمراتب كمتر از عمل با چاقو است. اشكال اصلى اين است كه همه فكر ميكنند كه در عمل با ليزر اصلا نبايد اين ها را داشته باشند و جایی هم به بیماران اعلام نمی کنند. ولی این میزان اصلا قابل قیاس با جراحی با تیغ جراحی نمی باشد.